top of page

Menu

10% på hele Aftenmenuen ud af Huset

Kød & Fisk


Kødretter



47. Corona D´Agnello
Lammekrone fra New Zealand, serveret i en sauce af cognac
279 kr.


48. Ribeye alla griglia
Ribe eye fra Uruguay. 300 gr. Med valgfri sauce (Madagaskar Peber, Rødvin eller Svampesauce).
339 kr.


49. Filetto di Manzo alla Griglia
Brasiliansk Grillstegt oksemørbrad 200 gr. Med valgfri sauce (Madagaskar Peber, Rødvin eller Svampesauce).
289 kr.


50. Tagliata di Manzo
Skiver af entrecôte fra Uruguay, serveret med en reduktion af balsamico.
289 kr.


51. Scaloppina di Vitello dello chef
Tynde skiver af kalvefilet. Med valgfri sauce (Gorgonzola eller Svampesauce).
239 kr.


52. Ossobuco
Ossobuco (braiseret kalveskank)
239 kr.


53. Arrosto di Vitello con fonduta di formaggio
Kalvemørbrad medaljoner, serveret med en sauce af ostefondue.
274 kr.



FISK



41. Pesce del Giorno
Ring om hvilken dagens fisk vi har Dags pris


42. Salmone in crosta alla griglia con crema al Sedano Rapa
Grillet frisk laks, let paneret, serveret med en creme af knoldselleri og timian.
254 kr.


43. Filetti di Branzino di profumo poisson
Grillet havbrasfilet let paneret, serveret i en fiske-fumé.
269 kr.

Adresse

Stengade 15 

Helsingør,  3000

Danmark

Køkkenets Åbningstider  

Mandag   11.30 - 21.30

Tirsdag    11.30 - 21.30

Onsdag   11.30 - 21.30

Torsdag   11.30 - 21.30 

Fredag     11.30 - 21.30

Lørdag     11.30 - 21.30

Søndag    11.30 - 21.30

Kontakt os


Tlf: 49262671

bottom of page