top of page
Menu
10% på hele Aftenmenuen ud af Huset

Kødretter
47. Corona D´Agnello
Lammekrone fra New Zealand, serveret i en sauce af cognac
279 kr.
48. Ribeye alla griglia
Ribe eye fra Uruguay. 300 gr.
Med valgfri sauce (Madagaskar Peber, Rødvin eller Svampesauce).
339 kr.
49. Filetto di Manzo alla Griglia
Brasiliansk Grillstegt oksemørbrad 200 gr.
Med valgfri sauce (Madagaskar Peber, Rødvin eller Svampesauce).
289 kr.
50. Tagliata di Manzo
Skiver af entrecôte fra Uruguay, serveret med en reduktion af balsamico.
289 kr.
51. Scaloppina di Vitello dello chef
Tynde skiver af kalvefilet.
Med valgfri sauce (Gorgonzola eller Svampesauce).
239 kr.
52. Ossobuco
Ossobuco (braiseret kalveskank)
239 kr.
53. Arrosto di Vitello con fonduta di formaggio
Kalvemørbrad medaljoner, serveret med en sauce af ostefondue.
274 kr.
FISK
41. Pesce del Giorno
Ring om hvilken dagens fisk vi har
Dags pris42. Salmone in crosta alla griglia con crema al Sedano Rapa
Grillet frisk laks, let paneret, serveret med en creme af knoldselleri og timian.
254 kr.
43. Filetti di Branzino di profumo poisson
Grillet havbrasfilet let paneret, serveret i en fiske-fumé.
269 kr.
bottom of page